Σάββατο, Ιουνίου 05, 2010

Yeah Yeah Yeahs

0


Έρχεται σαββατόβραδο λοιπόν, για τους περισσότερους οι υποχρεώσεις είναι χαλαρές και είναι μια καλή ευκαιρία για ανεβασμένη διάθεση, κέφι, ένταση και χορό..!!

Γνώρισα τους Yeah Yeah Yeahs από το κομμάτι τους "Heads Will Roll" το οποίο σε απογειώνει και συνοδεύεται από ένα πολύ cool artistic μουσικό video. Πρόκειται για μια indie rock μπάντα, η οποία σχηματίστηκε στη Νέα Υόρκη το καλοκαίρι του 2000 από την Karen O-Karen Lee Orzolek (φωνητικά), τον Nick Zinner( κιθάρα,πλήκτρα) και τον Brian Chase (ντραμς). Η μουσική τους συγχωνεύει είδη από New Wave, Art Punk και Garage Rock, χρησιμοποιώντας heavy guitars, synthetic sounds και δυνατές, ερωτικές μπλουζ φωνές. Η Karen O είναι γνωστή για την γεμάτη ενέργεια και ζωντανή σκηνική παρουσία της,όπως επίσης για την εκκεντρική της εμφάνιση.
Η μπάντα έχει ήδη τρία albums στο ενεργητικό της ("Fever To Tell", "Show Your Bones", "It's Blitz") τα οποία κατατάχθηκαν σε υψηλές θέσεις σε πολλά charts. Επιπλέον το τραγούδι τους "Maps" έπαιξε πολύ στο alternative radio και είναι το πιο γνωστό τους κομμάτι.

Καλή ακρόαση και...
Off, off with your head. Dance, dance 'til you're dead. Heads will roll!!!!

Yeah Yeah Yeahs - Heads Will Roll



Επίσης ακούστε:
Yeah Yeah Yeahs - Runaway
Yeah Yeah Yeahs - Gold Lion
Yeah Yeah Yeahs - Zero
Yeah Yeah Yeahs - Maps

Κανένα σχόλιο στο "Yeah Yeah Yeahs"

Δημοσίευση σχολίου