Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2010

Transistor

0

Οι Transistor είναι μια alternative pop/rock band από Αθήνα, και σχηματίστηκε τον Μάρτιο του 2004 αποτελείται από τους Μαρία Κουρμουλη - lead vocals, backing vocals Στέλιος Σαβρανακης - guitars
Νίκη Καραγεωργου - keyboards, samples and backing vocals Δημητρης Καλατζης- drums Duru- bass.

Το πρώτο τους τραγούδι "Living" μπορείτε να το βρείτε στην συλλογή "Blessed and Cursed" σε ένα"Last chance" remix από τον Δημήτρη Παπασπυρόπουλο που τους ανακάλυψε. Από τότε ξεκίνησαν να κάνουν αρκετές live εμφανίσεις σε διάφορα μαγαζιά και events όπως το Ρόδον, Αν Club, European Music Day, Manifest II Festival (Patras), Κύτταρο live, Gagarin 205 κλπ.

Στην Αρχή του 2008 δύο από τα μέλη των Transistor(Μαρία & Νίκη), συνθέτουν την μουσική επένδυση για το θεατρικό έργο «Στο Βυθό» σε σκηνοθεσία της Ρούλας Πατεράκη, και σε παραγωγή του Εθνικού θεάτρου.

Τον Ιούνιο του 2008 οι Transistor βρέθηκαν στο Ejekt Festival και εμφανίστηκαν στην σκηνή πριν τους James, UNKLE, Stereo Mc's etc. Τον Ιούλιο του 2009 οι Transistor παίζουν με τους James στην Θεσσαλονίκη για 3 sold out εμφανίσεις. Το πρώτο τους album "Things You Miss When You Blink" μας το παρουσίασαν τον Ιούνιο του 2008. Περιλαμβάνει 12 κομμάτια εκ των οποίων και μια συνεργασία με τον Craig Walker τον πρώην τραγουδιστή των Archive στο κομματι "Lover (Name it what you will). Το album είναι παραγωγή του Δημήτρη Παπασπυρόπουλου. Τον Σεπτέμβριο του 2009 οι Transistor ηχογραφούν το τραγούδι «Divine» το οποίο γράφτηκε αποκλειστικά για τη διαφημιστική καμπάνια της Lacta Love In Action”.

Μουσική ταξιδιάρικη, ωραίες φωνές και σίγουρα ένας ιδιαίτερος ήχος που ξεχωρίζει.



Transistor - Living (Last Chance Remix by Dimitris Papaspyropoulos)



Επίσης Ακούστε:
Transistor - Divine
Transistor - Epsilon

Κανένα σχόλιο στο "Transistor"

Δημοσίευση σχολίου