Πέμπτη, Ιουνίου 10, 2010

Blink 182

0

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για μένα , από αυτές που υπάρχουν μια φορά τον χρόνο.
Η μέρα αυτή με κάνει να νιώθω ανάμεικτα συναισθήματα και να αναπολώ το παρελθόν ,να ονειρεύομαι το μέλλον , να χαμογελάω και να με πιάνει μια ισχυρή δόση παλιμπαιδισμού!
Με τα πολύπλοκα συναισθήματα μου σήμερα , στα αυτιά μου δεν θα μπορούσε να ηχεί τίποτε άλλο από τα τραγούδια του τεράστιου αυτού συγκροτήματος που ονομάζεται Blink 182 ...
Όταν λέω τεράστιο το εννοώ μιας και είναι από τα ελάχιστα συγκροτήματα που μπόρεσαν να αναμείξουν τόσο καλά την σοβαρότητα με την βλακεία μέσα στην δουλειά τους , έτσι δεν θα έπρεπε να είναι και η ζωή μας ? Τρομερή παραγωγή στα studio , με στοίχους απλούς και βγαλμένους από την καθημερινότητα μας και όλα αυτά μέσα από απίστευτη ενέργεια και θέληση για ζωή.
Οι Blink απέδειξαν το μεγαλείο τους το 2003 ,όταν κυκλοφόρησαν το τελευταίο ομότιτλο τους album .
Το album αυτο όπως γράφουν οι ίδιοι , είναι φτιαγμένο ακριβώς όπως το ονειρεύονταν και με κορυφαία στιγμή το κομμάτι "All of this". Το κομμάτι αυτό ηχογραφήθικε ξεχωριστά το κάθε όργανο σε 3 διαφορετικά studios στην Αμερική , χρησιμοποιώντας ένα ιστορικό Fender bass του 1963 , για να σταλεί ύστερα σε ένα τέταρτο studio στο Λονδίνο όπου προσέθεσε τα φωνητικά ο ένας και μοναδικός Robert Smith , τραγουδιστής των θρυλικών Cure .
Μιας και γιορτάζω απόψε και με την συναίνεση του administrator μας , σας παραθέτω 3 απο τα καλύτερα τους videoclip και μερικές από τις πιο δημοφιλή επιτυχίες τους . . . PLAY IT LOUD!!!

Blink 182 - I miss you




Blink 182 - Feeling this




Blin 182 - What's my age again


Ακούστε επίσης :

Κανένα σχόλιο στο "Blink 182"

Δημοσίευση σχολίου