Σάββατο, Σεπτεμβρίου 04, 2010

Cassius

0


Οι Cassius είναι ένα γαλλικό ντουέτο από την Γαλλία, και ξεκίνησαν να δουλεύουν μαζί από 1998, ως παραγωγοί γαλλικών album. Το ’91 δημιουργούν το πρώτο τους project το “La Funk Mod”.

Τα επόμενα χρόνια θα πειραματιστούν με πιο ηλεκτρονικό ήχο και θα καταλήξουν να δημιουργήσουν το “Foxxy” , το πρώτο τους track με καθαρά ήχο house.

Μετά από αρκετά επιτυχημένα remix το 1999 πραγματοποιούν το πρώτο τους single με τίτλο “Cassius 1999”, και ακολουθεί το ολοκληρωμένο album, 1999, που θα τους βάλει στα ευρωπαϊκά charts.

Το 2002 έρχεται το 2ο album με τίτλο Au Rêve. Όπως συνηθίζουν άλλωστε και σε αυτή τη δουλειά τους συνεργάζονται με άλλους καλλιτέχνες, όπως Jocelyn Brown στο “Im a Woman”.

Το 2006 επιστρέφουν με το single Toop Toop” και λίγο αργότερα με το album “15 Again” προσθέτοντας ακόμα περισσότερες συνεργασίες στο ενεργητικό τους, και 2 χρόνια μετά με το Cassiusplay: Nike + Original Run.

Και φτάνουμε στο σήμερα και το καινούργιο τους album The Rawkers” που θα αποτελείτε από 6 κομμάτια και θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Μέχρι τότε απολαύστε την μικρή αλλά πολύ δυνατή γεύση που μας δίνουν! Το “I Love you So” είναι ένα από τα 6 κομμάτια και προσωπικά αφού το άκουσα ανυπομονώ να ακούσω και τα υπόλοιπα 5.



Cassius - I Love You So


Ακούστε Επίσης:
Cassius - 1999
Cassius - Feeling For You
Cassius - Youth, Speed, Trouble, Cigarettes (Gummo Mashup)



Κανένα σχόλιο στο "Cassius"

Δημοσίευση σχολίου